Bobičasto voće

Bobičasto voće je već poznato kao voće koje obiluje važnim nutrijentima neophodnim za naše zdravlje i kvalitetu života. Njihova konzumacija može dovesti do značajnih promjena u organizmu, a najvrjednije je svježe ubrano voće iz domaćih vrtova.

Trend zdrave i funkcionalne prehrane u posljednje vrijeme sve veći naglasak stavlja na voće bogato hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima te antioksidativnim svojstvima i vlaknima.

NAŠA PONUDA

Turpis egestas vestibulum diam est tempor id interdum nec lobortis sit amet neque quisque quis rhoncus dolor morbi tempor lectus fermentum elementum condimentum leo lacus.
A. Doe
Sit amet vitae nisi
Džemovi

Džemovi se pripremaju po starim recepturama, s visokim sadržajem voća i autentičnom voćnom aromom. Premium, rukom brano voće, kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini.

Kupinovo voćno vino

Kupinovo vino je poslastica za nepce, a može pružiti i određene blagodati za zdravlje. One proizlaze iz flavonoida koje nalazimo u kupinama, a koje se dobro očuvaju prilikom pretvorbe ovog voća u alkoholno piće. Iako i u kupinovom vinu kao i u svakom drugom alkoholnom piću treba uživati umjereno, ono na nekoliko načina djeluje pozitivno na ljudski organizam. Ne treba zaboraviti kako desertno kupinovo vino ipak sadrži 15% alkohola i 10% šećera zbog čega je važno konzumirati ga umjereno.

Koraci u trgovini

-----------------------------------------------------

Dostava na području grada Zagreba

Dostava od ponedjeljka do petka 17-20 sati, a subotom od 10-17 sati. Dostava je iznad 300kn besplatna, dok se za manje iznose naplaćuje u iznosu od 30kn.

Dostava na području RH

Proizvodi stižu u roku od jednog do dva radna dana od narudžbe putem kurirske službe HP EXPRESS. Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn!

način plačanja

Proizvode plaćate najsigurnijim mogućim načinom – pouzećem ili na kučnom pragu prilikom preuzimanja proizvoda.

  • U PONUDI IMAMO

    Zamrznuto voće, džemove i sokove od ARONIJE!

    Contact Us NARUĆI

    65 kn - 1L