SJEDIŠTE OPG ZAGREB
SJEDIŠTE OPG ZAGREB
NASADI OPG - VOLODER
098/ 182-5262 Ponedjeljak – Subota 8:00 – 16:00, Nedelja neradimo Dotrščinska ulica 17 Zagreb 10 040
098/ 182-5262 Ponedjeljak – Subota 8:00 – 16:00, Nedelja neradimo Veliki Borik 48, 44318 Voloder
S Vama smo
od 2016. godine
Na prvome mjestu
Kupac, zdrave bobice
Broj 1
Bobičasto voće
TRGOVINA

U ponudi imamo proizvode o naših plodova

Matični sokovi od bobica

Matični sok je 100% prirodni voćni sok koji se dobiva hladnim prešanjem zrelih bobica i blagom pasterizacijom, tako da sadrži isključivo voćni sok te sve vrijedne nutritivne sastojke iz plodova, bez dodataka vode, šećera, aditiva i drugih dodataka.

Sok zadržava identičnu boju, okus i miris ploda, tako da se njegova kvaliteta uspoređuje s kvalitetom ekstra djevičanskih ulja jer sadrži prvi sok koji se dobiva nakon prešanja voća u njegovom izvornom obliku, bez uklanjanja opne ili koštice te bez daljnje prerade.

Dakle, matični sok nije isto što i sirup te se ne miješa s vodom, a pije se kao prirodni lijek po preporučenoj dnevnoj dozi od 30-50ml.

Svježi i zamrznuti plodovi

Bobičasto voće je ono koje većina nas s nestrpljenjem očekuje i vjerojatno ne postoji nitko tko ne obožava barem jednu vrstu ovog zdravog voća. U bobičasto voće ubrajamo aroniju, maline, kupine, borovnice, ribiz, brusnice te druge bobice.

Svježe bobice se mogu zamrznuti i koristiti tijekom cijele godine, a zamrzavanjem ne gube svoje nutritivne vrijednosti. Svježe ili zamrznute bobice možete jesti same, ubaciti u smoothie ili pripremati s njima razna jela i slastice.

Čajevi od bobica

Čaj od aronije je odličan izbor i preporuča svima koji žele na prirodan način doprinjeti očuvanju zdravlja i imuniteta. Može se piti svakodnevno – topli napitak ili rashlađen kao ledeni čaj!

Osim što je prirodnog, ugodnog i opuštajućeg okusa i mirisa, ne sadrži tein i mogu ga piti i djeca i odrasli. Izuzetno je bogat anitoksidansima i vitaminom C tako da je prava vitaminska bomba za detoksikaciju i jačanje imuniteta. Čaj sadrži sve vrijedne nutritivne sastojke iz plodova, bez dodataka šećera, konzervansa, umjetnih bojila, aditiva i drugih dodataka

Džemovi

Džemovi se pripremaju po starim recepturama, s visokim sadržajem voća i autentičnom voćnom aromom. Premium, rukom brano voće, kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini.

Kupinovo vino

Kupinovo vino izrađeno od zrelih plodova kupine , sa svojom sebi svojstvenom bojom, blagim mirisom i ugodnim, podatnim okusom te izuzetnom pitkošću. Kupinovo vino sadrži brojne nutrijente, a naročito minerale: magnezij, kalij, kalcij, molibden te selen i mangan, koji djeluju kao antioksidansi. Najveća vrijednost nalazi se u željezu kojeg ima najviše u kupini. Kupinovo vino povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, sprečava brojne tegobe, povisuje niski krvni pritisak…

Preporuča se uzimati svakodnevno 0,5 dcl, uz obroke ili 0,2 dcl na prazan želudac, kada krv najbolje apsorbira željezo. Takav način unošenja željeza ne izaziva medicinske kontradikcije koje su obavezne kad se uzimaju tablete željezom.

Poslužuje se kao aperitivno i desertno vino ohlađeno na temperaturi od 15° celzijevih raznim jelima, a posebno jelima od divljači, riba, uz plemenite sireve i slastice pružit će vam vrhunski gastronomski doživljaj.