Naši proizvodi
Pogledajte i izaberite nešto za sebe i svoje najmilije
01

Matični sokovi od bobica

Matični sok je 100% prirodni voćni sok koji se dobiva hladnim prešanjem zrelih bobica i blagom pasterizacijom, tako da sadrži isključivo voćni sok te sve vrijedne nutritivne sastojke iz plodova, bez dodataka vode, šećera, aditiva i drugih dodataka.

Sok zadržava identičnu boju, okus i miris ploda, tako da se njegova kvaliteta uspoređuje s kvalitetom ekstra djevičanskih ulja jer sadrži prvi sok koji se dobiva nakon prešanja voća u njegovom izvornom obliku, bez uklanjanja opne ili koštice te bez daljnje prerade.

Dakle, matični sok nije isto što i sirup te se ne miješa s vodom, a pije se kao prirodni lijek po preporučenoj dnevnoj dozi od 30-50ml.

02

Svježi i zamrznuti plodovi

Bobičasto voće je ono koje većina nas s nestrpljenjem očekuje i vjerojatno ne postoji nitko tko ne obožava barem jednu vrstu ovog zdravog voća. U bobičasto voće ubrajamo aroniju, maline, kupine, borovnice, ribiz, brusnice te druge bobice.

Svježe bobice se mogu zamrznuti i koristiti tijekom cijele godine, a zamrzavanjem ne gube svoje nutritivne vrijednosti. Svježe ili zamrznute bobice možete jesti same, ubaciti u smoothie ili pripremati s njima razna jela i slastice.

03

Čajevi od bobica

Čaj od aronije je odličan izbor i preporuča svima koji žele na prirodan način doprinjeti očuvanju zdravlja i imuniteta. Može se piti svakodnevno – topli napitak ili rashlađen kao ledeni čaj!

Osim što je prirodnog, ugodnog i opuštajućeg okusa i mirisa, ne sadrži tein i mogu ga piti i djeca i odrasli. Izuzetno je bogat anitoksidansima i vitaminom C tako da je prava vitaminska bomba za detoksikaciju i jačanje imuniteta. Čaj sadrži sve vrijedne nutritivne sastojke iz plodova, bez dodataka šećera, konzervansa, umjetnih bojila, aditiva i drugih dodataka.

04

Džemovi

Džemovi se pripremaju po starim recepturama, s visokim sadržajem voća i autentičnom voćnom aromom. Premium, rukom brano voće, kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini.

U ponudi imamo

Svježi plodovi

Aronija, Malina, Kupina, Crni i crveni ribizl, Haskap, Ogrozd i Jostu.

Aronija matični sok

Matični sok 100%, hladno prešanje bobica, pasterizacija,  bez dodataka vode, šećera, aditiva i drugih dodataka.

Džemovi

Džem od aronije. kupine te aronia/jabuka. Kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini.

Čaj od aronije

Može se piti svakodnevno – topli napitak ili rashlađen kao ledeni čaj.